:: صفحه اصلي درباره سمینار ثبت نام ارسال مقاله برقراري ارتباط راهنماي پايگاه ::
صفحه اصلی::
درباره سمینار::
پوستر سمینار::
سازمان سمینار::
برگزارکنندگان و حامیان::
سخنرانان مدعو::
شرکت در سمینار::
ارسال مقاله::
تاریخ های مهم::
هزینه های ثبت نام::
برنامه‌های جانبی::
برقراری ارتباط::
تسهیلات پایگاه::
::

..
دریافت اطلاعات پایگاه
..
:: چاپ مقالات منتخب سمینار در پژوهشنامه انجمن آمار ایران ::
 | تاریخ ارسال: 1400/1/31 |
به اطلاع پژوهشگران گرامی می‌رساند مقالات منتخب سیزدهمین سمینار احتمال و فرایندهای تصادفی که به صورت سخنرانی یا پوستر ارائه می‌گردند، جهت چاپ در شماره‌های آتی پژوهشنامه انجمن آمار ایران (JIRSS) مورد بررسی قرار خواهند گرفت. لازم به ذکر است که این مجله در پایگاه‌های Scopus و SJR نمایه می‌شود. اطلاعات بیشتر را در نامه سردبیر محترم پژوهشنامه انجمن آمار ایران در اینجا مشاهده فرمایید.

تسهیلات مطلب
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش
نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ
ارسال به دوستان ارسال به دوستان